Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Σχετικά με την  εταιρεία Seilenos :

Στην  αρχαία Ελληνική μυθολογία οι Σειληνοί ήταν δαίμονες των ρεόντων υδάτων και της ευφορίας της γης, σύντροφοι του Διόνυσου.Αρχηγός τους ήταν ο Σειληνός, που είχε διαπαιδαγωγήσει το θεό Διόνυσο και που χρησίμευε σαν μάντης στους ανθρώπους, μόνο όμως αφού αυτοί τον μεθούσαν. Οι Σειληνοί συνήθως διασκέδαζαν το Διόνυσο παίζοντας μουσική και χορεύοντας με τις Μαινάδες, 

Σαν  μια πιο σύγχρονη  στάση ζωής θα λέγαμε ότι η ονομασία της εταιρείας μας αντικατοπτρίζει την κοινότητα την οποία φιλοδοξούμε να κτίσουμε!
Σαν  σύγχρονοι Σειληνοί  ,Σάτυροι και Μαινάδες ,δεν κρύβουμε ποιοι είμαστε. Δεν απολογούμαστε  για τις επιθυμίες μας. και αποφασίζουμε εμείς τι μας εξιτάρει . η εξερεύνηση διαφορετικών εκφράσεων της σεξουαλικότητάς μας,  μας ανοίγει δρόμους σε νέες, συναρπαστικές εμπειρίες και υψηλότερα επίπεδα κατανόησης του εαυτού μας.

Σας προσκαλούμε στην σύγχρονη συντροφιά του θεού Διονύσου λοιπόν αλλά και στην κοινότητα του pussycat.gr!
Εξερευνήστε τα προϊόντα  μας ,γνωρίστε καινούργια άτομα και αυξήστε τη θερμοκρασία  στις ερωτικές  συνευρέσεις σας με τον ή την σύντροφό σας  με τα διασκεδαστικά και σκανδαλιστικά παιχνίδια μας .

Το Pussycat.gr διαθέτει  ό, τι χρειάζεστε για να εκπληρώσετε τις πιο  άτακτες επιθυμίες σας και να διευρύνετε τους  σεξουαλικούς ορίζοντές σας.

 

 
 

 

TOP